GHAYA BeautyShape

Vă aşteptăm să încercaţi cele mai noi tehnologii din industria beauty!

GHAYA Beauty Shape

    este inspirată de femei ca tine. Frumosul care nu implică doar frumusețea, ci si starea de bine, sănătatea si nu in ultimul rând încrederea în sine.
    Cu toţii ştim că există o conexiune între frumuseţea interioară şi cea exterioară, iar noi vă punem la dispoziţie cea mai complexă aparatură estetico-medicală de întreţinere corporală şi facială, pentru o experienţă care să vă desăvârşească aspectul şi, în acelaşi timp, să vă schimbe starea de spirit.
     Echipa noastră este formată doar din oameni care iubesc oameni și al căror suflet se umple de bucurie când pe chipul clientelor apare un zâmbet de fericire și mulțumire. Pe lângă serviciile de calitate oferite de noi, punem accent și pe o ambianță deosebită, care să-ți mângâie simțurile.
    Dorim ca prin vizita la salonul nostru să transformăm puținele clipe de relaxare și răsfăț în cele mai frumoase momente ale zilei.

De ce GHAYA Beauty Shape?

SIGURANȚĂ
    Toate procedurile sunt efectuate cu echipamente performante, certificate FDA.

TRANSPARENȚĂ
    Ne considerăm responsabili să îți oferim toate detaliile despre procedurile și tratamentele efectuate în salonul nostru. De asemenea suntem deschiși către orice curiozitate sau întrebare aveți legate de acestea.

ÎNCREDERE
    Echipa noastră de specialiști este mereu informată cu privire la noutățile în domeniu și permanent instruită în aplicarea protocoalelor de remodelare corporală, rejuvenare facială și epilare definitivă.

ghaya beauty shape

Servicii

epilare definitiva

Epilare definitivă

    Epilarea definitivă cu laser este o procedură medicală folosită pentru îndepărtarea părului nedorit din diverse zone ale corpului, precum axile, picioare, braţe sau zona inghinală.
     În cadrul procedurii de epilare definitivă, laserul emite o lumină care este absorbită de melanina din firul de păr. Lumina produsă de laser se transformă în căldura care deteriorează foliculii de păr, inhibând astfel creşterea firelor de păr. Laserul acţionează precis, sub nivelul epidermei, efectul fiind localizat la nivelul foliculilor, fără a afecta ţesturile în profunzime.
     Astfel, procedura de epilare definitivă cu laser este sigură şi oferă o eficienţă crescută.

remodelare corporala

Remodelare corporală

     Remodelarea corporală cuprinde o varietate de proceduri chirurgicale sau non-chirurgicale care au ca scop modificarea aspectului anumitor zone ale corpului şi obţinerea unei siluete armonioase şi bine-proporţionate, care se apropie cât mai mult de idealurile tale.
     Procedurile non-chirurgicale de remodelare corporală sunt potrivite, în general, persoanelor care nu au un indice de masă corporală mai mare de 30[3]. Aceste tratamente pot include: Criolipoliza, Tratamentul non-invaziv cu laser, Cavitaţia, Tratamente cu Radio-Frecvenţă, Tratamente cu tehnologie LED.proceduri

rejuvenare faciala

Rejuvenare facială

     Rejuvenarea facială este un tip de tratament cosmetic folosit pentru a reface sau pentru a îmbunătăţi aspectul tenului, dar şi pentru întinerirea facială. În funcţie de procesuri, acest tratament poate fi non-invaziv sau chirurgical, în funcţie de nevoile fiecărei persoane şi de rezultatele care trebuie obţinute.
     Procedurile de rejuvenare facială sunt eficiente pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii, în timp ce procedurile chirurgicale sunt folosite pentru a reda simetria şi structura feţei şi a pielii. Procedurile non-invazive sunt folosite cu precădere pentru a trata anumite probleme specifice, precum riduri, hiperpigmentare, cicatrice sau pentru a reda elasticitatea pielii.

Preţuri

epilare definitiva

remodelare corporala

tratamente faciale

Contactaţi-ne!ghaya beauty shape